Home

Velkommen til DVL-Horsens

Vi er en lokalafdeling af Dansk Vandrelaug. Vores hovedformål er at arrangere vandreture i det danske landskab, hvor unge såvel som ældre mødes, og deler deres interesse for vandring i naturen.
Hvis du:
– holder af at færdes i naturen sammen med andre
– kan lide at spise madpakken i det fri
– gerne vil lære mindre kendte stier og lokaliteter at kende
– holder af vandreferier
S
å er DVL noget for dig !

 Vi arrangerer flere typer af ture:

Tirsdagsture

Hver tirsdag kl. 19.00 mødes vi til en rask travetur på 5-8 km i et afvekslende område, ligesom der undervejs fortælles en spændende kulturhistorie.
I vinterperioden fra oktober til marts er det byvandringer, hvor vi mødes ved Horsens Banegård. I sommerperioden fra april til september er der vandreture ved Bygholm Sø, hvor vi mødes ved Restaurant Kystens Perle på Lovbyvej.

Onsdag ture

Hver onsdag kl. 10.00 mødes Dagdriverbanden på Horsens Banegård til en længere travetur. Kl.  10.15 mødes De seje Dagdrivere samme sted til en kortere travetur, ude i oplandet for at se, hvad der rører sig i skov, mark, eng og ved kysten. Deltagelse kræver ikke medlemskab. Ikke-medlemmer betaler et turgebyr på 5 kr./deltager. Transport på delebasis. Medbring frokost,drikke,siddeunderlag , vandreegnet fodtøj og påklædning til årstiden. 

Endagsture:

I løbet af året har vi ca. 20 søndagsture. De er ofte mellem 12 og 15 km.

 Indendørs arrangementer

Der tilbydes  i vinterperioden ca. 5 indendørs arrangementer som f.eks. filmaftener og andre kulturelle indslag. Se program  på DVL DK/Horsens

Du kan læse mere om landsforeningen og se ture fra de andre lokale afdelinger ved at klikke på linket: DVL DK

 

Deltagelse på alle ture er på eget ansvar.